Hoe kunnen we je helpen?

Onze diensten

Het beste talent oogsten kan alleen met de beste recruitment tech en marketing. Lees hier meer over onze diensten. Wij helpen je graag verder.

Recruitment tech

De juiste online infrastructuur op en rondom je werken-bij website, recruitment website, vacature website, landingspagina of mobiliteits-website dient optimaal te zijn ingesteld om succesvol te zijn in recruitment. Naast een goed converterende website zorgen wij ervoor dat jouw website voorzien is van alle technische specs, zoals koppelingen met traffic bronnen, ATS systemen, analytics platformen en recruitment tools.

Online recruitment marketing

Wie is je doelgroep,  zijn het actief of latent werkzoekenden? Ga je targeten op jobboards, social media en/of Google? Online recruitment marketing gaat over het definiĆ«ren van de juiste doelgroep en de candidate journey. Het uiteindelijke doel: de juiste conversie voor jouw wervingsvraagstuk. Door inzicht te hebben in alle relevante data weten we precies waar ze vandaan komen, wat ze kosten en hoe ze bewegen. Zo kunnen we marketing blijven sturen en optimaliseren.

Een greep uit onze projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.